Wij maken gebruik van cookies

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik begrijp het

Kalknagel en likdoorn behandeling – ervaringen

Lees hier de ervaring van een klant

Likdoorn

Het maken van keuzes in het leven komt dagelijks voor. Ik heb nog wel eens de neiging om er in mijn enthousiasme gewoon voor te willen gaan. Soms bijna onnadenkend. Dat gaat vaak goed, maar ook wel eens verkeerd. Daarom komt het ook voor dat je gereserveerd bent en een keuze uitstelt. Zo moest ik een likdoorn laten verwijderen. Ondanks het advies van Marianne, mijn vrouw, stelde ik het maar uit. Gevolg een zere kleine teen bij strakke schoenen. Na lang wikken en wegen toch maar naar DA Fredriek gestapt. Daar werd ik ontvangen bij Hester, de pedicure. Met een ontwapenende lach stond ze me te woord. Voor ik het wist lag ik in de behandelstoel en met een mesje werd de likdoorn vakkundig verwijderd. In no-time was ik geholpen. Toch wel zonde dat ik er zo lang op had gewacht…en nu geen pijn meer! Dankjewel Hester! Want vaak bi’j te bange

“Roel Roelofs”

Meer informatie over de pedicure

Kalknagel

“Al jaren last van kalknagels en van alles geprobeerd maar geen resultaat. In september, na de laag nagellak verwijderd te hebben toch maar weer eens bij de DA langs voor een advies. Nu ging ik niet met een middel naar huis maar een afspraak voor een flits behandeling. Niet 100 % gegarandeerd succes maar ik vind het het proberen waard. Niet geschoten is altijd mis! Nu 4 behandelingen verder zie ik echt dat er wat gebeurt in de nagels, een duidelijke verkleuring is zichtbaar. Zelf ben ik consequent om dagelijks een wax laagje aan te brengen en nu maar hopen dat de gezonde nagel zijn intrede weer doet. Vol goede moed dat ik in de zomer mijn open schoenen weer aan kan, afwachten maar!”
“Henk Westers”
Voor en na

IMG-20170118-WA0004 IMG-20170118-WA0007

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×