Wij maken gebruik van cookies

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik begrijp het

21% korting op alles*!

Hoera! De bouwvak is begonnen! Om dat te vieren krijgt u 21% korting op het gehele assortiment van DA Fredriek*. Laat dit bericht zien in één van onze winkels en profiteer van zonnig vakantievoordeel! De actie is geldig van 8 augustus 2017 t/m 12 augustus 2017.

*De actie is niet geldig op alle andere aanbiedingen, DA luiers, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding 0-6 maanden, cadeaukaarten, Eyelove brillen, foto- en filmartikelen, Solgar, Louis Widmer en Rituals. De klantenkaart en acties aangeduid met Vast Laag zijn uitgesloten van deze actie. Vraag in de winkel naar de volledige voorwaarden.  

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×