Wij maken gebruik van cookies

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik begrijp het

DE tip bij hooikoorts en allergische reacties

En jaaaaa hoor, het is weer zover. Het o-zo-fijne mooie voorjaarweer. Maar dan ook de o-zo-vervelende pollen. Huilen deed ik er van, bijna letterlijk en figuurlijk. Ik had het hele arsenaal aan klachten; jeukende/branderige ogen, moe, een loopneus, vaak en veel niezen en het gevoel alsof mijn hoofd “vol” zat. HAD, ja, dat lees je goed. Normaal ben ik niet zo`n reclame maker. Maar ik heb echt het middel gevonden tegen mijn  hooikoortsklachten. Scutellarriae van Solgar is de oplossing. Het is een natuurlijk middel waarvan ik niet moe word en het bevat geen “vreemde” ingrediënten. Ik ben gestart met 4 capsules per dag maar ben nu overgestapt op een onderhoudsdosering van maar 1 capsule per dag.

Wat is het? Het is volledig plantaardig en bevat een kruid dat in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gezien als ‘blussend kruid’. Wil je meer informatie, vraag dan gerust een mederwerker bij DA Fredriek zoals ik dat hebt gedaan.

Anja Besten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×