Wij maken gebruik van cookies

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik begrijp het

Auto Aaltink Cityrun in Nijverdal. Een gezellig hardloopfeest!

Afgelopen 23 september mochten wij weer onderdeel zijn van de Auto Aaltink Cityrun te Nijverdal. Ondanks het “slechte” weer deden toch maar liefst 900 toppers mee. De volwassen deelnemers liepen daarbij 5 of 10 kilometer, de jeugd 1 of 2,5 kilometer.  Wij als hebben een klein steentje aan de toch wel zware loop (door het koude weer) bij kunnen dragen door sportdrank aan te bieden aan de runners.

Tijdens het hardlopen verlies je veel essentiële mineralen. De juiste sportdrank voorziet je lijf van de belangrijke koolhydraten, waaronder sacharose, dextrose en glucose. Zo kun je langer en makkelijker doorgaan.

Wij willen de organisatie bedanken voor hun enthousiasme en dat we ook dit jaar weer gevraagd waren om te helpen. Ook alle runners natuurlijk bedankt!

Team DA Fredriek

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×