Wij maken gebruik van cookies

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik begrijp het

Haarvrij met IPL

Hallo,

Mijn naam is Caroline. Heel lang heb ik last gehad van haren in mijn gezicht, ik was altijd bezig met een pincet en liet de haren regelmatig harsen. Op een verjaardag hoorde ik over IPL. IPL wordt gebruikt om te ontharen en deze behandeling wordt uitgevoerd bij schoonheidssalon Fredriek in Hellendoorn.

Ik heb gebeld en kon terecht voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek werd goed en duidelijk uitgelegd wat de behandeling precies inhoudt. Ik kon direct behandeld worden en ben zo blij met het resultaat! Mijn bovenlip en kin zijn nu weer glad en daarom voel ik mij zoveel zekerder! Ik denk erover na om ook mijn oksels te laten behandelen.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×