Wij maken gebruik van cookies

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik begrijp het

Permanente Make-up bij DA Fredriek

Echte klantverhalen over permanente make-up 

Sinds deze maand bieden wij in de salon permanente make-up aan, ook wel PMU genoemd. Veel mensen vinden dit eng klinken omdat ze denken dat het hetzelfde is als een tatoeage. Dit is deels ook waar maar niet helemaal! We zullen je het verschil uitleggen. 

Permanente make-up

Permanente make-up blijft ongeveer 2 à 3 jaar zitten. Hoe lang het zichtbaar blijft en blijft zitten hangt af van je huidtype en de kleuren die worden gebruikt. Permanente make-up wordt vaak gebruikt als vervanging van dagelijkse make-up. Ideaal als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of gewoon niet zo veel tijd wilt besteden aan je make-up. 

Toch horen we van veel klanten dat ze het eng vinden en daarom het niet aandurven. We hebben daarom een aantal gebruikers gevraagd om hun mening te geven over permanente make-up en over de behandeling! Klik hier voor meer informatie over permanente make-up bij DA Fredriek.

Klantverhalen

‘Alweer een jaar of twee geleden heb ik naar alle tevredenheid permanente make up (eyeliner) laten zetten door Mitciko! Buiten het feit dat Mitciko een vakvrouw is, voel je je bij haar ook zo op je gemak! Ik ervaar de permanente eyeliner als een enorm gemak en zou het zonder enige twijfel zo weer doen. Ik kan het iedereen aanraden en zou geen moment twijfelen en een afspraak maken!
–  Raymonde 

Voorafgaand aan de behandeling

‘Best spannend… Morgen laat ik permanente make-up zetten bij DA Frederiek in Hellendoorn. Ik merk dat ik ontzettend veel reacties krijg als ik het vertel. De meningen zijn erg verdeeld. Vooral wanneer men dit zelf niet heeft gedaan, maar het wel heel eng en pijnlijk lijkt, zijn er twijfels. Mijn schoonmoeder zei vandaag zelfs: ik zou het nog afzeggen! Zelf ben ik vooral erg benieuwd, ik wil me niet gek laten maken. Het zal vast wel even doorbijten zijn, maar lijkt me zo ideaal! En …. Ze schijnt bijzonder professioneel te zijn!’

Na afloop van de behandeling

‘Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! Mitciko legde eerst geduldig alles uit en luisterde ook goed naar mij. Nadat de verdovende zalf was ingewerkt begon ze en het kriebelde eigenlijk alleen maar. Ik heb echt totaal geen pijn gehad, lag heel relaxt in de stoel en ondertussen legde Mitciko rustig uit wat ze aan het doen was. Ben zo blij met het resultaat! Super netjes, strak en het was nog pijnloos ook. Echt een aanrader!’
–  Klant DA Hellendoorn

Nieuwsgierig maar toch nog vragen over permanente-makeup? Wij verwelkomen je graag in onze salon voor een intake-gesprek in de salon! Donderdag 6 juni hebben geven we een demo en zullen wee alles uitleggen over een behandeling van permanente make-up in de salon in Hellendoorn. Je bent van harte welkom om mee te kijken met de demo!

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×