Wij maken gebruik van cookies

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik begrijp het

Nijverdalse Strade Bianche “19.

NIJVERDAL – Fietstoerclub CC’75 organiseerde afgelopen zaterdag, 11 september, samen met Bruisend Nijverdal de eerste editie van de Nijverdalse Strade Bianche. Wij van Da Fredriek hebben deze tour gesponsord. Een mooie tocht, geschikt voor de racefiets, mountainbike, cyclocrossfiets én gewone stadsfiets. Het doel van de tocht was dan ook vooral om op een gezellige, laagdrempelige manier de mooie omgeving van Nijverdal te verkennen.

Wat wij daar van DA Fredriek mee te maken hebben? ALLES! Wij zijn trots op de mooie omgeving hier. Ook is het ontzettend belangrijk om goed in je vel te zitten. Fietsen is dan ook een mooie manier om fit te blijven en lekker in de buitenlucht te zijn. Daar dragen wij graag een steentje aan bij door de sponsoring.

Deelnemers konden kiezen uit een viertal routes, telkens van 30 kilometers. Zo kon men zelf het totale aantal kilometers bepalen. Echt een aanrader!

Wil je graag informatie over sportvoeding? Wij adviseren je graag! Van af-en-toe sporten tot professioneel, voor iedereen is er een passend advies.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×