Wij maken gebruik van cookies

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik begrijp het

Review Clarins essentials

Voor een poosje terug hebben wij producten van Clarins weg gegeven via een facebook actie. Wij wilden graag iemand een eerlijke review laten schrijven over de nieuwe lijn van Clarins, MYClarins. De winnaar van deze actie was Roos Harberink-Udo. Lees hieronder haar ervaring:

Review Clarins DA

Via DA Frederiek won ik een pakket van Clarins om te testen. Mijn eerste gedachte was: wat een mooie potjes! Die misstaan niet in mijn badkamer. Wat ook super is, is dat er geen dierlijke producten inzitten en het niet op dieren is getest. Ik vind dat heel belangrijk, als je kunt kiezen voor een optie waar geen dieren voor geleden hebben, is dat fijn.

Vanwege mijn gevoelige huid ben ik één voor één begonnen met de producten, zodat als mijn huid zou reageren, ik snel zou zien waar dat van is.

Allereerst de dagcreme: deze ruikt lekker fris en smeert fijn uit. Hij is niet vet, maar maakt de huid wel lekker zacht. De Re-Move is een bijzondere substantie… een micellaire melk. Aanbrengen met een wattenschijf is voldoende (staat niet op de verpakking maar opgezocht). Heerlijk fris gevoel naderhand, al heb je in t begin het idee dat je het nog af moet spoelen. Even wennen maar een erg fijn product!

De mist heb ik nog niet vaak gebruikt, wel een keer als fixing spray voor mijn make-up. Sommigen gebruiken dat om het langer te laten zitten, maar ik vind het vooral fijn dat de makeup iets meer gemengd raakt met mijn huid, zodat je niet een “laagje” ziet en dat doet deze mist perfect!

Het masker doet wat een masker voor mij moet doet, je huid wordt intens zacht en vooral ook fris na het gebruik van dit masker.

Dat ik van geen enkel product huiduitslag heb gekregen mag een wonder heten, omdat mijn huid normaliter snel reageert! Dat vond ik super fijn. Het fijnste vond ik het verkoelende gevoel. Ik heb wel vaker crèmes gehad die mijn huid lekker zacht maakten, maar zo’n fris gevoel was voor mij nieuw!

Bedankt voor de mogelijkheid dit te testen, ik ben fan!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×