Wij maken gebruik van cookies

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik begrijp het

De schoonheidssalon is weer geopend!

Schoonheidssalon Fredriek is weer geopend

Wat zijn wij blij dat wij onze salon deuren weer mogen openen. Uiteraard zijn wel een aantal dingen anders dan we gewend zijn. Wij volgen hierin het advies van het RIVM en ANBOS op. Wat dit inhoudt kunt u hier lezen: https://www.da-fredriek.nl/schoonheidssalon/

Voor nu zijn we heel blij dat we onze geliefde vak weer mogen uitoefenen.
Wees welkom!

Voorjaars behandelingen

Na een voor veel mensen toch wel een stressvolle periode, is het natuurlijk extra fijn om weer een bezoek te kunnen brengen aan de salon. Het is nu ook het moment voor een vochthoudende behandeling. Je huid ondergaat meer blootstelling aan zon, wind, hitte, water en airco wat de huid in de dorstig maakt.

Schoonheidssalon Fredriek heeft daarom speciaal voor deze tijd behandelingen samengesteld die de huid goed voeden en u lekker laten ontspannen. Voorafgaand aan een behandeling, kijken we natuurlijk altijd naar wat op dit moment het beste is voor uw huid. Geef uw gezicht iets extra’s en geniet!

Verzorg uw voeten

Met het mooie weer wordt er ook weer overgegaan op andere schoenen. Leuke slippers, sandalen en andere luchtige schoenen. Hiermee worden de hakken ook zichtbaar. Vaak is hier de huid ruw en droog. Graag adviseren wij hierbij een creme waar wij zelf helemaal fan van zijn; Carbamide creme van Louis Widmer. De creme is ideaal bij een droge en ruwe huid, eelt en kloven. Het belangrijkste actieve bestanddeel van deze crème is ureum of carbamide. Dit maakt de hoornlaag week en bevordert de natuurlijke afschilfering van de extreem verdikte hoornlaag. Het zorgt er ook voor dat de vochtretentie van de huid toeneemt. Panthenol vermindert jeuk.

  1. Breng de Carbamide Crème 1 tot 2x per dag aan op een goed gereinigde huid en masseer zacht in totdat de crème in de huid is gedrongen.
  2. Om de verzorging te onderhouden kan u de crème 2x per week aanbrengen of naargelang de behoefte
  3. Niet gebruiken op open wondjes want ureum kan prikken.

Graag eerst een proefje proberen? Dit kan! Kom gerust hiervoor langs in 1 van onze winkels.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×