Wij maken gebruik van cookies

Door gebruik te maken van onze website ga je akkoord met onze cookies. Voor meer informatie kun je kijken bij ons cookie- en privacybeleid.

Ik begrijp het

Lekker recept! Baked oats

De trend op dit moment, baked oats. Misschien heb je het al ergens voorbij zien komen social media. Deze trend moesten wij natuurlijk ook zelf proberen en we kunnen stellen dat het een heerlijk ontbijt is!

Wat ben je nodig voor 1 persoon?

  • 50 g havermout (Instant Havermout van Boerjan)
  • 70 ml melk (Zuivelproducten van Raamsteeboers Zuivel)
  • 1 ei (Eieren van Raamsteeboers Zuivel)
  • 1 tl wijnsteen bakpoeder (Bountiful)
  • Stukjes biologische melk chocolade (Meybona)
  • Geschaafde biologische melk chocolade (Meybona)
  • Biologische agavesiroop (Boerjan)
  • Ovenschaaltje
  • Boter om in te vetten

Hoe bereid je de baked oats?

  • Verwarm de oven voor op 180 graden en vet het ovenschaaltje in.
  • Mix de havermout met het bakpoeder en de kaneel.
  • Voeg de melk en het ei toe en roer goed door tot er een mengsel ontstaat.
  • Leg een aantal stukjes chocolade in het mengsel. Zorg dat deze goed worden bedekt door het mengsel.
  • Strooi als laatste wat chocolade schaafsel over het mengsel als topping.
  • Zet het ovenschaaltje voor ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Top af met wat agavesiroop.

TIP

Vervang de chocolade topping door nootjes en/of stukjes fruit!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×